Przepis:
Składniki:
sardynki w oleju
czerwona papryka
ser kozi
ciasto francuskie
Czerwoną paprykę należy wcześniej upiec do miękkości, zdjąć z niej skórę i pokroić w niewielkie kawałki. Ser kozi kroimy również na nieduże plasterki. Z ciasta francuskiego - najlepiej wąską szklanką - wycinamy okręgi, które układamy na wyłożonej papierem blasze. Na środek każdego krażka z ciasta wykładamy po kawałku sera i papryki, a na to sporą porcję sardynki. Pieczemy aż wyrosną i się zrumienią.
Zapowiada się na ciekawy pomysł
OdpowiedzUsuńOoooo... to może być naprawdę smaczne :) Super pomysł!!!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie, życzę wielu fenomenalnych kulinarnych dokonań i zapraszam do siebie:
http://kasinkowe-gotowanie.blogspot.com/
Wygląda bardzo apetycznie. Gratulacje.
OdpowiedzUsuń